Gezocht:

Algemeen Fysiotherapeut

Ben jij een startende fysio of heb je al jaren werkervaring? Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut(e).  Je komt te werken in een kleinschalig (7) team en samen met alle andere collega’s wil je energie stoppen in de toekomst van onze praktijk.

Daarom willen we graag meer weten over jou!  Wie ben je, wat wil je, hoe wil je je beroep uitoefenen? Welke ambities heb je en hoe wil je die samen met ons gaan realiseren.

Past onze praktijk bij jou?

Wij hopen van wel, want dat is heel belangrijk voor een energieke gezamenlijke toekomst. De collega’s hebben een generalist nodig die zich uiteindelijk gaat toeleggen op bepaalde aandachtsgebieden die reeds in onze praktijk aanwezig zijn. Dat betekent dat jij als therapeut uiteindelijk binnen een of twee vakgebieden/netwerken gaat functioneren.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zoeken een collega die minimaal 10 -16 uur per week kan werken. Ben je starter of heb je al jaren ervaring? Wij gaan graag in gesprek met jou.

Individuele benadering en persoonlijke aandacht staat voorop bij onze patiënten. Naast algemene fysiotherapie en chronische ziekten (MS, C.V.A., COPD)  zijn onze specialisaties oncologie, manuele therapie, oedeemtherapie, neurorevalidatie, pré- en postnatale klachten, ZwangerFit®- en MamaFit® lessen , medisch fitness. Binnen Beweegzorg Noordwest nemen we deel aan de netwerken: Oncologie, Artrose en Longen. Daarnaast zijn we lid van het CVA Netwerk Alkmaar en het MS Netwerk Alkmaar.  We hebben korte lijnen met professionals als thuiszorg, psychosociale zorg, voeding en diëtiek en ergotherapie.

Wie bieden je:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  • Parttime baan 10 – 16 uur per week

  • Dagen in overleg

  • Uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst

Knie artrose

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature?

Wij zijn op zoek naar jou en willen je ondersteunen in jouw ontwikkeling als fysiotherapeut, we zien graag je sollicitatie met CV in onze mailbox!

Fysiotherapie Muda

T.a.v. Judith ten Bruggencate-Biersteker

judith@fysiotherapiemuda.nl

0226-797940