Project Description

Looptraining

Hardlopen is voor iedereen: oud of jong, sportief of wat minder sportief. Wil je gaan hardlopen maar durf je de stap nog niet te zetten? Of loop je al langer zelf hard, maar wil je dit verbeteren? Samen, maar toch op je eigen niveau trainen? Doe dan mee met onze loopgroep op woensdagavond 19:30 tot 20:30.

Looptechnieken en kracht- uithoudingsvermogen

In de looptraining gaan we werken aan je conditie, looptechnieken en vergroten we de kracht- uithoudingsvermogen van je ‘core’ (bekken-buik-rugspieren). Onder begeleiding gaan we trainen voor de afstand die jij wenst te lopen. Wekelijks volgen we een ander parcours en gaan we aan de slag met verschillende oefeningen.

Samen trainen

In onze looptraining staat samen trainen en werken aan verbetering centraal. Zo vliegen de kilometers ongemerkt voorbij! Momenteel zijn we met onze looptraining aan het trainen voor de Langedijker Run (5 of 10 km). Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan snel aan!

Wanneer: Woensdagavond 19.30-20.30

Kosten: €33,50 per maand (incl. loopt-shirt van het team en bidon)

Aanmelden: 0226 797940

Wilt u graag een intake gesprek om snel van uw klachten af te komen?

Geef dan uw gegevens door en wij nemen contact met u op! of bel: 0226 797940

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.