Project omschrijving

Burn-out / chronisch vermoeid?

Iedereen is natuurlijk weleens een keertje moe en dat is normaal. Als de vermoeidheid niet overgaat en zelfs het dagelijks leven en werken gaat beïnvloeden, dan is het tijd voor actie! Laat het niet zo ver komen dat je uitvalt met een Burn-out of het Chronische Vermoeidheids syndroom oploopt! Voel je dat dat er aan zit te komen of zit je er midden in? Dan kunnen wij jou optimaal begeleiden om weer in je kracht te komen staan.

Hoe gaan we dat samen met jou doen?

1: Mind

2: Goed ademen

3: Goed eten

4: Bewegen

5: Een uitdaging (Challenge)

Wij werken met de Energy Control Methode van Stans van der Poel. Je kan nu al starten door het boek ”Chronische Vermoeidheid nooit meer” te bestellen en deze te lezen.

Na een intake bepalen we samen het traject wat jij nodig hebt. Als je al uitgevallen bent is het ook in belang van je werkgever dat je weer de werkvloer op kunt gaan komen. Wij kunnen een op maat gemaakt traject voorstellen aan je werkgever, wellicht staat hij open om een deel of geheel te financieren.

Nieuwsgierig naar onze manier van begeleiding? Neem vrijblijvend contact op met Choon of Sylvia.

NAAR CONTACT

Wilt u graag een intake gesprek om snel van uw klachten af te komen?

Geef dan uw gegevens door en wij nemen contact met u op! of bel: 0226 797940

    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.