Project omschrijving

CardioFit trainingen

CardioCore
CardioCore bestaat uit een ½ uur cardiotraining en een ½ uur met een grote bal allerlei oefeningen met het eigen lichaam. Dit om de kracht in buik- rug spieren te verbeteren maar ook om meer arm- en beenkracht te ontwikkelen. Samen met een stuk verbetering in de totale balans van uw lichaam is dit een mooie totaal training.

Woensdag: 19:00 – 20:00 uur

Zaterdag: 08:30 – 09:30 uur

CardioCircuit
CardioCircuit bestaat uit een ½ uur cardiotraining een een ½ uur circuittraining. CardioCircuit training is geschikt voor iedereen: jong, oud etc.
CardioCircuit is voor iedereen die in goede conditie wil zijn zonder de traditionele manier van krachtoefening (en kilo’s tillen). Door minimale weerstand en veel herhalingen is CardioCircuit de manier om uw lichaam sterker te maken waardoor u minder snel last heeft van blessures, een slechte houding en stijfheid. Hierbij maakt u gebruik van klein materiaal zoals: gewichtjes, tubes, dynabands, bosubal, swissballen e.d.

Dinsdag: 20:00 – 21:00 uur

NAAR CONTACT

Wilt u graag een intake gesprek om snel van uw klachten af te komen?

Geef dan uw gegevens door en wij nemen contact met u op! of bel: 0226 797940

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.