Fysiotherapie bij kanker

//Fysiotherapie bij kanker
Fysiotherapie bij kanker2018-11-28T11:10:16+00:00

Project Description

Fysiotherapie bij kanker

Fysiotherapie bij kanker: van vermoeid naar fit

Herkent u de volgende situaties?:

  • Vermoeidheid bij dagelijkse dingen

  • Achteruitgang in uw conditie

  • Gejaagdheid, onrust

  • Stijfheid bij opstaan en gaan bewegen

  • Arm die niet goed omhoog gaat

  • Kortademigheid

  • Op zien tegen gaan werken

  • Pijn door operatie

U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze praktijk. Wij kunnen u in kleine groepjes of individueel een traject aanbieden en kijken naar uw behandeltraject en wensen. 

NAAR CONTACT

Bewegen bij kanker

Tijdens en na uw behandeltraject mag er intensief lichamelijk worden ingespannen op uw eigen niveau. De conditie wordt daardoor beter behouden, de kuren minder vaak bijgesteld, de bijwerkingen beter verdragen. Ook verminderd bewegen de kans op ernstige vermoeidheid.  U werkt optimaal op uw fitheid van de dag door ons unieke hartslagmeter systeem (EnergyControl methode) die tijdens uw bewegen precies aangeeft tot hoever u mag gaan die dag. Zo kunt u niet over- maar zeker ook niet onderbelasten.

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?
We kijken verder dan alleen trainen, juist het in rust komen na de training is een belangrijk meetmoment bij ons.
We kunnen begeleiding bieden in het verminderen van het gevoel van gejaagdheid, onrust, spanning, slapeloosheid en vermoeidheid.
Andere klachten van bv. arm-schouder worden specifiek nagevraagd en kunnen direct mee behandeld worden door onze oedeemtherapeute.
In de thuissituatie kunt u zelf aan de slag d.m.v. hartslagmeter en app. Dit kan zowel voor ademhalingstherapie als voor training.

Vergoeding

Vergoeding komt voor de eerste 20 x uit de aanvullende verzekering, daarna is in veel gevallen tijdens het oncologische traject de fysiotherapie uit de basis verzekering. Uw therapeut zal dit bij de intake met u bespreken.

Wilt u graag een intake gesprek om snel van uw klachten af te komen?

Geef dan uw gegevens door en wij nemen contact met u op! of bel: 0226 797940

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.

Contact info

Adres: Anna van Saksen straat 58 Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226-797940

Email: info@fysiotherapiemuda.nl

Fysiotherapie Muda