Nu beschikbaar door COVID-19

Online begeleid Spinning Babies © Parent Class

De normale lessen privé of in een groep kunnen per juli 2020 weer doorgaan (zie onderaan voor de data).
Tot die tijd kunnen we je wel alle informatie online aanbieden waardoor jij en je partner je optimaal kunnen voorbereiden op de bevalling thuis of in het ziekenhuis.

Tijdens de Corona periode kunnen we jullie het volgende pakket bieden:

• Online SpinningBabies© Parent Class videostreaming / download van de Spinning Babies© – website (2 uur)

 •  Toegang tot materialen van de Spinning Babies© Parent Class o.a. E-book SBPC, hand-outs van de dagelijkse en wekelijkse activiteiten, oefeningenschema’s, schema’s bevallingfases en welke houdingen te doen, etc.

• Toegang tot een serie filmpjes met Nederlandse uitleg bij verschillende houdingen voor tijdens de ontsluitingsweeën en houdingen om te persen.

• Privé videobel gesprek om samen met Sylvia vragen te bespreken en technieken te oefenen (1 uur)

Inschrijven
Lees meer over spinning babies

“Inspirerende workshop die heel erg uitgaat van de natuurlijke kracht van de vrouw. Goed om op deze manier bewust te worden van de gevolgen van verschillende houdingen. In de ideale situatie was deze workshop face-to-face geweest. Maar gezien de Cororna maatregelen is dit het beste alternatief. Door middel van het videobellen kan Sylvia alsnog meekijken om te kijken of de houdingen op de juiste manier worden toegepast.”

Annabel van der Beldt

Wat kun je verwachten van de workshop?

  • Een praktische en doelgerichte voorbereiding op de bevalling

  • Praktische oefeningen samen met je partner met als doel ontspanning en ruimte creëren voor de baby

  • De juiste oefeningen voor een comfortabele zwangerschap

  • Je partner echt laten bijdragen tijdens de zwangerschap en bevalling

  • Uitleg over de anatomie van het bekken, baarmoeder en de baby

Een praktische zwangerschap workshop met je partner

SPINNING BABIES® PARENT CLASS

Een comfortabele zwangerschap en goede voorbereiding op de bevalling


Tegenwoordig gaan we voor een groot deel zittend door het leven. Op het werk, thuis, maar ook onderweg als we even de auto pakken in plaats van te lopen. Stijfheid en een verminderde mobiliteit en stabiliteit zijn het gevolg. Al die zittende uren in auto’s en op banken zorgen mogelijk voor meer pijn en een langere bevalling.

Met de Spinning Babies® aanpak (een nieuwe benadering op de zwangerschap en geboorte uit Amerika) leer je praktische oefeningen om het bekken in balans te krijgen en ruimte in de buik en het bekken te creëren. In een 3 uur durende groepsworkshop leren wij jou en je partner alles over de anatomie van je baarmoeder en bekken en geven we uitleg over de geboorte.

Lees het artikel van NHD regio Alkmaar

Inhoud workshop

Een 3 uur durende groepsworkshop. Hierin leren wij jou en je partner veel praktische oefeningen die je direct kunt toepassen om meer ontspannen zwanger te zijn. Deze workshop is een optimale voorbereiding op de bevalling. Alles wat jullie leren kunnen jullie samen tijdens de bevalling toepassen.

Kosten

  • Groepsworkshop: €125,- per stel, 6-8 personen in de groep met 2 Spinning Babies® Parent Educators
  • Privé workshop thuis: €275,- inclusief rebozodoek (data in overleg)
  • Online begeleid Spinning Babies© Parent Class: €125,-

Veel aanvullende verzekeringen vergoeden een deel (of geheel ) van de kosten van deze workshops.

NAAR INSCHRIJFFORMULIER

Tijd:

18:00 – 21:00 uur

Data:

3 juli 2020 (vol)
28 augustus 2020
25 september 2020
30 oktober 2020
27 november 2020
8 januari 2021
29 januari 2021
26 februari 2021

Ervaringen:

actief, praktisch, ontspannend en leerzaam. 

Sylvia kwam bij ons thuis om de workshop 1 op 1 te geven. Spinning babies geeft mij toch het gevoel dat ik nuttig en doelgericht mij voorbereid op de bevalling. Eindelijk een cursus die je handvaten geeft voor zowel je zwangerschap als de bevalling.

Een goede open presentatie met ruimte genoeg om vragen te stellen. Heel leerzaam en duidelijk uitgelegd. Fijn ook als man zijnde iets te kunnen doen en te betekenen voor je partner. Heel kundige dames!!

Steven & Roos

Hele informatieve workshop met praktische oefeningen die makkelijk te doen zijn. Het is heel fijn dat ook de partner een duidelijke (hulp)taak heeft en actief kan zijn. Fijn dat alle info ook later nog na te lezen is.Fijn in klein groepsverband, waardoor er veel aandacht is voor iedereen.

Lise & Frank

Gezellige en spontane cursus waarbij we toch handige dingen te weten zijn gekomen voor als het zover is en in de periode daar naartoe. Fijne afwisseling tussen praktisch bezig zijn & theorie.

Ellen & Frank

Theorie was interessant. Daarnaast was de training praktisch ingericht. Veel bruikbare oefeningen/ tips voor en tijdens de bevalling. Sylvia en Laura waren erg enthousiast en kundig.

.

Heldere uitleg met veel voorbeelden. Persoonlijke begeleiding. Veel informatie.

Jessica

Leerzame cursus! Veel geleerd. Fijn dat we alle houdingen konden oefenen en dat de materialen aanwezig waren. Wij gaan nu veel rustiger en verzekerd onze bevalling in.

Helen & Jurjen

Ik vond de cursus leerzaam, informatief en ook goed op de praktijk gericht. Het was fijn om alle houdingen/oefeningen direct in de praktijk te brengen. Ook goed dat we alle info op de mail krijgen. Ik hoop heel erg dat ik alles kan toepassen ook tijdens de bevalling. Er was ook een goede sfeer.

Sarah

Hele informatieve workshop met praktische oefeningen die makkelijk te doen zijn. Het is heel fijn dat ook de partner een duidelijke (hulp)taak heeft en actief kan zijn. Fijn dat alle info ook later nog na te lezen is. Fijn in klein groepsverband, waardoor er veel aandacht is voor iedereen.

Lise & Frank

Gezellig en spontane cursus waarbij we toch handige dingen te weten zijn gekomen voor als het zover is en in de periode daar naartoe. fijne afwisseling tussen praktisch bezig zijn en theorie.

Ellen & Frank

Zinvolle informatie,  fijne houdingen. Duidelijk en helder (zonder poespas).

Simone & Paul

Je krijgt concrete stappen in de verschillende fases toegereikt. De partner/naasten kunnen je hierin begeleiden. En je weet nu in welke houdingen je zou kunnen bevallen.

Marit & Jeffrey

Een goede open presentatie met ruimte genoeg om vragen te stellen. Heel leerzaam en duidelijke uitgelegd. fijn ook als manzijnde iets te kunnen doen en te betekenen voor je partner. Heel kundige dames!!

Stevan & Roos

Leerzame en fijne cursus over de houdingen tijdens de bevalling. Prettig om deze ook gelijk te kunnen oefenen samen met partner zodat je tijdens de bevalling beide weet wat de ander bedoelt.

Rick & Michelle

Veel hands on. Daardoor erg leerzaam en actief.

Evelien

Theorie was interessant. Daarnaast was de training praktisch ingericht. Veel bruikbare oefeningen/tips voor en tijdens de bevalling. Sylvia en Laura waren ook erg enthousiast en kundig.

.

Op 15 mei ben ik bevallen van onze zoon. Donderdag ochtend de 14e zijn mijn vliezen gebroken en in de avond begonnen de weeën. Acht uur later ben ik op een natuurlijke manier bevallen en heb ik onze zoon zelf aan kunnen pakken. Gelukkig geen schouder dystocie maar wel weer een vastzittende placenta en daardoor een operatie. Ik kijk terug op een goede bevalling en onze zoon maakt het ook super goed. Door de hevigheid van de weeën niet heel veel posities van Spinning Babies uit kunnen proberen. Maar misschien hebben de oefeningen voor de bevalling ook effect gehad. Bedankt voor je hulp!

Karin Tol

De workshop wordt gegeven door:

Sylvia Muda

Onze missie is om zoveel mogelijk zwangere en hun partners voor te bereiden op de bevalling d.m.v. de SpinningBabies® benadering.

lees meer over sylvia

Laura van der Beek

Toen ik in 2014 met SpinningBabies® in aanraking kwam was ik meteen enthousiast. Het  gaf mij de inzichten achter het “gevoel” wat ik had.

lees meer over laura

Aanmelden voor Spinning babies ® Parent class?

Aanmelden kan via onderstaand formulier of met een mailtje naar sylvia@fysiotherapiemuda.nl.
Vermeld je naam, gewenst datum van de workshop en je uitgerekende datum.

Uitgerekende datum
Eventuele toelichting

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.