Een praktische zwangerschap workshop met je partner

SPINNING BABIES® PARENT CLASS

Een comfortabele zwangerschap en goede voorbereiding op de bevalling


Tegenwoordig gaan we voor een groot deel zittend door het leven. Op het werk, thuis, maar ook onderweg als we even de auto pakken in plaats van te lopen. Stijfheid en een verminderde mobiliteit en stabiliteit zijn het gevolg. Al die zittende uren in auto’s en op banken zorgen mogelijk voor meer pijn en een langere bevalling.

Met de Spinning Babies® aanpak (een nieuwe benadering op de zwangerschap en geboorte uit Amerika) leer je praktische oefeningen om het bekken in balans te krijgen en ruimte in de buik en het bekken te creëren. In een 3 uur durende groepsworkshop leren wij jou en je partner alles over de anatomie van je baarmoeder en bekken en geven we uitleg over de geboorte.

Inschrijven
Lees meer over spinning babies

Wat kun je verwachten van de workshop?

  • Een praktische en doelgerichte voorbereiding op de bevalling

  • Praktische oefeningen samen met je partner met als doel ontspanning en ruimte creëren voor de baby

  • De juiste oefeningen voor een comfortabele zwangerschap

  • Je partner echt laten bijdragen tijdens de zwangerschap en bevalling

  • Uitleg over de anatomie van het bekken, baarmoeder en de baby

Inhoud workshop

Een 3 uur durende groepsworkshop. Hierin leren wij jou en je partner veel praktische oefeningen die je direct kunt toepassen om meer ontspannen zwanger te zijn. Deze workshop is een optimale voorbereiding op de bevalling. Alles wat jullie leren kunnen jullie samen tijdens de bevalling toepassen.

Kosten

  • Groepsworkshop: €125,- per stel, 6-8 personen in de groep met 2 Spinning Babies® Parent Educators
  • Privé workshop thuis: €275,- inclusief rebozodoek (data in overleg)
NAAR INSCHRIJFFORMULIER

Tijd:

18:00 – 21:00 uur

Data:

31 januari 2020
28 februari 2020
27 maart 2020
24 april 2020
29 mei 2020
3 juli 2020

Ervaringen:

actief, praktisch, ontspannend en leerzaam. 

Sylvia kwam bij ons thuis om de workshop 1 op 1 te geven. Spinning babies geeft mij toch het gevoel dat ik nuttig en doelgericht mij voorbereid op de bevalling. Eindelijk een cursus die je handvaten geeft voor zowel je zwangerschap als de bevalling.

Een goede open presentatie met ruimte genoeg om vragen te stellen. Heel leerzaam en duidelijk uitgelegd. Fijn ook als man zijnde iets te kunnen doen en te betekenen voor je partner. Heel kundige dames!!

Steven & Roos

Hele informatieve workshop met praktische oefeningen die makkelijk te doen zijn. Het is heel fijn dat ook de partner een duidelijke (hulp)taak heeft en actief kan zijn. Fijn dat alle info ook later nog na te lezen is.Fijn in klein groepsverband, waardoor er veel aandacht is voor iedereen.

Lise & Frank

Gezellige en spontane cursus waarbij we toch handige dingen te weten zijn gekomen voor als het zover is en in de periode daar naartoe. Fijne afwisseling tussen praktisch bezig zijn & theorie.

Ellen & Frank

Theorie was interessant. Daarnaast was de training praktisch ingericht. Veel bruikbare oefeningen/ tips voor en tijdens de bevalling. Sylvia en Laura waren erg enthousiast en kundig.

.

Heldere uitleg met veel voorbeelden. Persoonlijke begeleiding. Veel informatie.

Jessica

De workshop wordt gegeven door:

Sylvia Muda

Onze missie is om zoveel mogelijk zwangere en hun partners voor te bereiden op de bevalling d.m.v. de SpinningBabies® benadering.

lees meer over sylvia

Laura van der Beek

Toen ik in 2014 met SpinningBabies® in aanraking kwam was ik meteen enthousiast. Het  gaf mij de inzichten achter het “gevoel” wat ik had.

lees meer over laura

Aanmelden voor Spinning babies ® Parent class?

Aanmelden kan via onderstaand formulier of met een mailtje naar sylvia@fysiotherapiemuda.nl.
Vermeld je naam, gewenst datum van de workshop en je uitgerekende datum.

Gewenste datum
Uitgerekende datum

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.