Een besmetting met het Coronavirus (COVID-19) kan een forse impact hebben op uw gezondheid. Het is belangrijk om na een ziekenhuisopname zo snel mogelijk te starten met fysiotherapie. Ook als u niet opgenomen bent in het ziekenhuis kan begeleiding door een fysiotherapeut noodzakelijk zijn, omdat u langdurig inactief bent geweest.

beweegtuin

Fysiotherapie bij longaandoeningen

“Mijn naam is Rick Molenaar en mijn expertise ligt bij de revalidatie van sporters, orthopedische klachten en longaandoeningen (CIOS, Fysiotherapie, Energy Control Methode, COPD en Astma en Covid-19). Fysiotherapie Muda is aangesloten bij het Chronische Zorgnet wat een landelijk netwerk is voor hart, vaat- en longaandoeningen. Hierin hebben wij korte lijn met de verschillende disciplines (huisarts, ergotherapie, diëtist, psycholoog, etc.)”

Klachten na corona (COVID-19)

Ervaart u één of meer van de volgende klachten? Dan kunt u zich aanmelden voor revalidatie na corona:

  • Verminderde conditie
  • Verminderde spierkracht
  • Stijfheid
  • Vermoeidheid
  • Kortademigheid
  • Moeite met uw algemeen dagelijks leven

Revalidatie in onze Revalidatietuin

Gedurende de maand mei in de COVID-19 periode hebben we een mooie buiten revalidatietuin gerealiseerd. Het is vanaf 22 juni mogelijk om samen met uw fysiotherapeut in de revalidatietuin te trainen. Daar kunt u veilig en in de buitenlucht uw programma volgen.

Lees meer over onze revalidatietuin in een artikel in het NHD

Revalideren met zuurstoftanks

Indien u behoefte heeft aan trainen met zuurstof biedt onze praktijk dit gratis tijdens de training aan. We hebben meerdere mobiele zuurstoftanks waarop u zich kan aansluiten tijdens de oefeningen. Dit kan zorgen voor net iets meer vermogen uit uw spieren en een optimaler herstel na de therapie.

Vergoeding

Heeft u vanwege het coronavirus een ziekenhuisopname gehad? Dan valt dit onder een chronische indicatie (hierbij geldt wel de eerste 20 uit AV of eigen kosten). Hiervoor moet u een verwijzing hebben van uw arts. Heeft u thuis gerevalideerd van corona? Dan valt de fysiotherapeutische revalidatie onder uw aanvullende verzekering, maar het is ook mogelijk om hiervoor een sportabonnement te nemen. Hier heeft u geen verwijzing voor nodig. U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze praktijk voor meer informatie!

Contact

Wilt u graag een intake gesprek om snel van uw klachten af te komen?

Geef dan uw gegevens door en wij nemen contact met u op! of bel: 0226 797940

    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.