Op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Langedijk? Bij Fysiotherapie Muda bent u in goede handen. Al sinds 2006 is de praktijk een begrip in Langedijk en omgeving. Het team van Muda bestaat uit specialisten met passie voor bewegen en liefde voor het vak. Samen met u gaan we op zoek naar de behandeling die het best bij u past.

Voor elke klacht een specialist

Jaarlijks gaan miljoenen mensen naar de fysiotherapeut. Kunnen fietsen, wandelen of sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heeft u klachten die u in het dagelijks leven beperken? Wilt u eindelijk weer soepel en pijnvrij kunnen bewegen? Bij Fysiotherapie Muda werken fysiotherapeuten met verschillende specialisaties.

Onze specialisaties

Fysiotherapie

Fysiotherapie Muda heeft uiteenlopende specialisaties op het gebied van fysiotherapie. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in C.V.A., oncologische fysiotherapie en stuitpijn.

→ Bekijk hier al onze specialisaties

Zwangerschap

Bij Fysiotherapie Muda werken meerdere YVLO-ZwangerFit® geschoolde fysiotherapeuten. De zwangerschap, de bevalling en het herstel daarna, verloopt beter bij een goed getraind en soepel lichaam. Fysiotherapie Muda helpt u de juiste balans te vinden, zowel fysiek als mentaal.

→ Bekijk onze zwangerschapstrainingen en workshops

Sport

Naast fysiotherapeutische behandelingen bieden we ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze medische fitness en sportlessen.

→ Bekijk onze diensten 

Maak een afspraak bij Fysiotherapie Muda in Langedijk

Dat bewegen niet altijd vanzelfsprekend is, merkt u pas als u klachten krijgt. De fysiotherapeut weet daar alles van. Wij adviseren, behandelen en begeleiden u zodat uw klachten zo snel mogelijk verminderen.

Binnen een fijne en gezellige omgeving staan uw wensen centraal. We zijn optimaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maken gebruik van de laatste technologie om onze therapie te ondersteunen.

U kunt bellen of mailen voor een afspraak!

Contact

Wilt u graag een intake gesprek om snel van uw klachten af te komen?

Geef dan uw gegevens door en wij nemen contact met u op! of bel: 0226 797940

    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.