Sinds het seizoen 2016/2017 ben ik (Rick Molenaar) betrokken geraakt bij de selectie van LSVV als fysiotherapeut, eerder dat jaar ben ik ook werkzaam geworden bij Fysiotherapie Muda. Een prima combinatie om als fysiotherapeut bij een nabijgelegen club te kunnen assisteren. In het verleden al diverse taken gedaan bij LSVV en daarom werd het tijd voor weer een nieuwe uitdaging.

Rick Fysio LSVV

Tijdens trainingen en wedstrijden ben ik het eerste aanspreekpunt op het gebied van blessure leed. Ik maak een inschatting van de klachten en bepaal of er getraind kan worden, wedstrijdfit is. Hierbij informeer/ adviseer ik en behandel waar mogelijk. Bij uitgebreide en/of langdurige klachten kan de therapie beter bij me worden voortgezet bij de fysiotherapiepraktijk Muda.

Het grootste gedeelte zie ik de spelers van selectie 1 en 2, maar momenteel met toenemende mate de O-19 en lagere selectie elftallen. Door de corona is seizoen 2019-2020 plotseling op stop gezet, hierdoor zijn er waarschijnlijk meer blessures door langere inactiviteit.

Samen met mijn collega Diana zien we veelal de sportblessures van kinderen en jong volwassenen, door de klachten snel te behandelen kunnen ze weer spoedig hun sport voortzetten. De kinderen onder de 18 jaar vallen onder de basis verzekering en zijn vaak kortdurend onder behandeling.

Contact

Wilt u graag een intake gesprek om snel van uw klachten af te komen?

Geef dan uw gegevens door en wij nemen contact met u op! of bel: 0226 797940

    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.